PadMu ry Padasjoen Moottoriurheilijat ry
 

Uutisarkisto

PadMUn syyskokous

PadMUn sääntömääräinen syyskokous pidetään 26.10.2014 klo 18 kerholla. 

Klikkaa esityslista liitteestä.

Tervetuloa päättämään kerhon tulevaisuudesta!

 

PadMUn kevätkokous

Pidetään sunnuntaina 27.4.2014, klo 17

Paikkana: kerhotilat

Tervetuloa paikanpäälle!


PÄITSI 2014

Päitsi ajetaan tänä vuonna 29.-30.3.2014. PadMun perinteinen pätkä sijaitsee viime vuosien tapaan Auttoisilla. Linkkimaston mäkeen varmasti kansa taas kokoontuu, joten sinne pyritään myös kioski järjestämään. Kilpailun virallinen sivusto löytyy osoitteesta:http://www.paijanne-enduro.fi/

Talkooväkeä taas tarvitaan, joten jos haluat olla mukava niin ilmoittaudu suoraan MP-Jaoston vetäjälle osoitteeseen apa450(at)gmail.com

Lisäinfoa tulevasta päitsistä, käsiohjelmista, yleisöparkista ym. tullaan laittamaan kerhon tuoreelle facebook-sivustolle! Joten tykkää sivustoa ja seuraa tilannetta!

PadMU:lle avattu Facebook-sivusto löytyy osoitteesta:

https://www.facebook.com/pages/Padasjoen-Moottoriurheilijat-Ry/650154651708745

Sivuille on tarkoitus päivittää ajankohtaisia tiedotteita ja jakaa kuvia ja mielipiteitä kerhon toiminnasta ja yleisesti moottoriurheilusta. Facebook-sivusto helpottaa nopeaa ja laajaa tiedottamista sekä tarjoaa monella helpon kanavan olla yhteydessä niin kerhon hallitukseen kuin toisiin jäseniin.

PadMun omaa nettisivua ei ole tarkoitus ajaa alas vaan se toimii hyvänä lisänä facebookin rinnalla asioiden tiedottamiselle. Luonnollisesti kerhon facebook-sivustoa päivitetään tiuhemmin kuin itse verkkosivuja.

SYYSKOKOUS 27.10.2013 KLO 17

Sääntömääräinen syyskokous pidetään kerhotiloissa sunnuntaina 27.10 klo 17.
Ohessa kokouksessa käsiteltävät asiat. ESITYSLISTA
Tervetuloa mukaan päättämään kerhon asioista!

PÄITSI 2013

Tämän vuoden suuri seikkailu kilpaillaan 23.-24.3.2013 akselilla Heinola-Jyväskylä-Helsinki.
PadMun maastokoe (MK 5) ajetaan lauantaina 23.3 tutuilla polulla Auttoisilla viime vuosien tapaan.

Katso tarkemmin Tapahtumasivulta>>

PADMUN SYYSKOKOUS 2012

Sääntömääräinen syyskokous keräsi tänä vuonna paikalle mukavasti moottoriurheilun ystäviä päättämään paikallisen kerhon tulevaisuudesta. Hallituksen kokoonpano pysyi sihteeriä lukuun ottamatta samana, kun Anssi Siljanderin tilalle valittiin Marjo Salo. Hallituksen laatima toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodella 2013 hyväksyttiin.

Mahdollinen Sprintti-Ralli sekä Enduro /CrossCountry-kilpailu keväällä tai kesällä 2013 saivat aikaan mielipiteiden vaihtoa. Varmaa on se, että vapaaehtoisia tarvitaan taas rutkasti suunnitelmien läpivientiin!

Pitkään suunnitteilla ollut Sprintti on varmasti kovin ponnistus vuodelle 2013, joten tähän PadMun resurssit tullaan kohdistamaan, unohtamatta tietenkään muita osa-alueita.

Kokous päätettiin hyvässä hengessä, jonka jälkeen lähdettiin vuodattamaan hikitippoja PadMun salivuorolle Kullasvuoren koululle. Kaikki innokkaat mukaan siis PadMun salivuorolle ala-asteen jumppasaliin keskiviikkoisin klo 19.30-21!

PadMun Peltopäivät

PadMun perinteiset peltopäivät pidetään välittömästi jos (ja kun) saadaan sateet kuriin ja pellot vähän kuivahtamaan. Asiasta ilmoitetaan välittömästi kerhon verkkosivuilla ja Padasjoen Sanomissa, kun saadaan rata tehtyä!

Classic Motocross D2 luokassa mestaruuus Padasjoelle

Jukka Laine kuittasi Classic Motocross Cup 2012 luokan D2 mestaruuden sijoittumalla Heinolan osakilpailussa 10.8 kolmanneksi molemmissa lähdöissä.

Kauden viimeiseen kilpailuun ilmoittautui lähes sata starttaajaa, mukana ajajia myös Ruotsista, Norjasta ja Virosta. Kilpailut olivat tiukkoja ja ilahduttava runsaslukuisella yleisöllä oli paljon mielenkiintoista seurattavaa.

Katso tulokset Clasic Motocross Finland kotisivuilta.

Miettisen Virpillä on hyviä kuvia tilattavissa Urheilukuvat.net galleriasta.

PadMu onnittelee mahtavasta menestyksestä Classic sankareita!

Jukka Laine - Classic D2

Sarjassa D2 Maicon sarvissa kaahaillut Jukka Laine voitti molemmat erät ja keräsi täyden pistepotin avaus kilpailusta Salosta! Upea suoritus!

Sarjassa E Harri Laineen käskyttämä Honda CR500 oli lopputuloksissa sijalla 14. Tilastoa heikentää huomattavasti valitettava 0-sarake toisessa erässä. Tsemiä tuleviin taistoihin!

Lisää kuvia Kavilan Helamotor Showsta osoiteessa: http://teijo.1g.fi/kuvat/2012/HelamotorShow2012/

Kerhotakit ovat saapuneet

Uunituoreet kerhotakit ovat noudettavissa PadMun kerhotiloilta 24.4, 3.5 ja 8.5. klo 18-19.
PadMun toimitilat sijaitsevat Warrior Sportsin alapihalla.
Takin hinta PadMun jäsenille on 50 € ja muille 60 €.
Takin noudon yhteydessä jaetaan viitteellinen tilisiirto, jolla takki maksetaan.
Kysymykset ja lisätiedot numerosta 040-8272570 (Villepekka Ojala)
Jos ei mikään ajankohdista sovi niin soita tai laita viestiä yllä olevaan numeroon!
Ohessa muutama kuva takista.

EdestaTakaa

PadMun miehet kuorivat kermaa Sysmän jäältä!

Lämpimät onnittelut hienoista suorituksista. Lisää tietoa SYMK saitilla osoitteessa:
http://www.symk.org/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=19

Uudet kerhotakit tilattavissa

Nyt on huikea tilaisuus ostaa painotuore PadMun kerhotakki vuosimallia 2012!!
Naisten ja miesten koot ovat saatavilla S-XXXL. Takki on IcePeakin softshell ulkoilutakki ja väriltään musta. Takista tulee kerhon nettisivuille mallikuvat heti, kun saadaan ensimmäiset takit painosta.
Takissa on brodeerauksin varustettu kerhon logo etuosassa ja yhteistyö yritykset löytyvät takin takaosasta. Takin hinta PadMun jäsenille on 50 € ja muille 60 €.

Mallikappaleet tuotteista löytyvät Kahvila Taulun Tornista Padasjoelta. Samasta paikasta löytyy myös tilauslista, johon tilaaja laittaa nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja takin koon. Takit tilataan n. 20-kappaleen erissä. Takin ostajille ilmoitetaan joko verkkosivuilla tai henkilökohtaisesti takin noudosta ja maksusta.

Hyvinkään Talvienduro 2012

Kauden avauskisa Hyvinkäällä ajettiin 29.01 kirpeän pakkasen saattelemana.
PadMusta paikalle saapuivat piinkovat veteraanit Jari Parkkinen (K) ja Marko Mäkinen (B-avoin).

Reitti oli kuin tehty PadMun suojateille, sillä Parkkinen täräytti kauden avauksessa suoraan podiumille ollen kunto (lue kovimman) luokan kolmas!! Suuret onnittelut pystistä!
Ja Mäkinen kaasutteli B-avoimen sijalle 30. Hienoa pojat!
Kattavammat tiedot kisasta löytyy osoitteesta www.xracing.fi

SM-Aamupostienduro 28.-29.5.2011

Kauden kolmas Sm-osakilpailu käytiin Riihimäen Kahvakopla ry:n isännöimässä kaksipäiväisessä endurokilpailussa. Lauantaina olivat liikkeellä Sm-luokat ja sunnuntaina kansalliset. Sm-osakilpailun tapaan siirtymät olivat paikoitellen haastavia ja aikataulu laadittu sopivan tiukaksi, ettei turhiin juomataukoihin jäänyt aikaa. Lauantaina PadMu:n lippua kantoi korkealla Tuomas Ahonen, joka sijoittui kovatasoisessa kilpailussa hienosti luokkansa kuudenneksi. Mahtavaa!! Siirtymän pahimmissa kivikoissa lonkkavikainen Tuomas joutui ajoittain työntelemään kevyttä nelipuolikasta Hondaansa :-) Tämä kertoo paljon miehen omistautumisesta lajiin! Onnea vielä!

Sunnuntaina PadMulaisia paikalla oli saapunut kaikkiaan kolme. Reitti oli sama, mutta maastokokeita oli hieman vähemmän ja aikataulu luonnollisesti väljempi.

Ohessa tulokset PadMulaisten osalta:

- Hanna Mertsalmi C125, 13.Sija
- Veli-Matti Lahovuo C125, 17.Sija
- Marko Pastila C-avoin, keskeytys --> Solun ostoon!!

46.Toukokuunajo 21.5.2011

Perinteinen Toukokuuajo ajettiin Orimattilassa runsaan 200 kuljettajan voimin. Keli suosi tupenkääntäjiä ja paikalle oli myös ilmoittautunut tukku suomienskan kärkinimiä. PadMusta kaikkiaan viisi kuljettajaa olivat ilmoittautuneet kansalliseen kilvanajoon. Ohessa tulokset luokittain:

- Tuomas Ahonen, A-avoin 4.sija
- Marko Mäkinen, V40 18.sija
- Villepekka Ojala, B125 10.sija
- Anssi Siljander, C250-4T 21.sija
- Jari Parkkinen, C-avoin 29.sija

Onnea tasaisesti kaikille suorituksesta!!

Tulevana viikonloppuna ajetaan Riihimäellä seuraava Sm-osakilpailu, jonne on myös Padmulaisia ilmoittautunut, joten ei muuta kuin radan varteen kannustamaan!!! Lauantaina on Sm-luokat ja sunnuntaina kansalliset.

Racegear Panssari CC II 8.5.2011

Äitienpäivänä Parolannummella ajettu historiallinen ensimmäinen Cross Countryn Suomen Cup osakilpailu keräsi paikalle runsaasti kilpailijoita.

Ensimmäisessä lähdössä viivalle asettuivat harrastelijat, joita oli kaikkiaan ilmoittautunut paikalle yli 150. PadMulaisista kaksi rohkeaa taistelijaa oli lähtenyt kokeilemaan kuntoaan Parolan pölyävään maastoon. Hanna Mertsalmi ajoi upeasti sijalla 20. ja Veli-Matti Lahovuo sijalle 116.
Onnea molemmille!

Päivän päälähdössä paremmuutta ratkoivat yleisen-, B-, ja veteraaniluokan kilpailijat.
Kaksituntisen rypistyksen jälkeen Padmun Tuomas Ahonen sijoittui lopulta hienosti yleisen 10.sijalle!!! Hyvä Tumppi!!

Seuraavaksi enskaa kilpaillaan Orimattilassa lauantaina 21.5 Toukokuun ajojen merkeissä, jonne toivottavasti saadaan rautainen edustus PadMusta!

76. PÄIJÄNTEEN YMPÄRIAJO

25.-27.3.2011 Ajettu Päitsi keräsi tänä vuonna "vain" 180 kilpailijaa Vuosaaren satamaan testaamaan niin fyysistä kuin henkistä kanttiaan.

Viikonlopun kelit olivat pääosin kuljettajien puolella ja spoori pysyi sopivan kovana ja vauhdikkaana. Ajoittaiset sankat lumikuurot ja tuulenpuuskat saivat varmasti monen miettimään pitkillä siirtymillä, mihin sitä oli taas ryhdytty.

PadMu:sta kaksi urhoollista taistelijaa olivat ilmoittautuneet paikalle: Hanna Mertsalmi (C125) ja Veli-Matti Lahovuo (C125).

Valitettavasti "Velsun" matka tyssäsi jo perjantaina tekniikkamurheisiin, sillä kypärävalo hävisi perjantain pimeällä pätkällä. Noh, ensi vuonna lisää reeniä vaan ja uudestaan Päijännettä
kiertämään :-) !

Hanna Mertsalmi osoitti kaikille, mistä kana pissii. PadMu:n suojatti taisteli hienosti koko
Päitsin läpi vaikka ajoittaiset tekniikkamurheet yrittivät lannistaa kuljettajaa.
Lopullisissa tuloksissa Hannan sijoitus oli luokan 6. sija. Upea suoritus!!

PadMu haluaa myös kiittää ja kumartaa kaikille Päitsissä talkoohengellä mukana olleille!
ISO KIITOS! Ilman näitä apujoukkoja olisi tapahtumien läpivienti puhdas mahdottomuus!

XI MP-Racing Enduro 13.3.2011

Nurmijärven Moottorikerhon järjestämässä nuoren Sm / kansalliseen endurokilpailuun oli paikalle saapunut karvaa vaille 200 kuljettajaa.

PadMulaisista kaikkiaan neljä rohkeaa endurogladiaattoria oli lähtenyt kokeilemaan perslihasten kestävyyttä. Ohessa tulokset luokittain:

- Marko Mäkinen, B-avoin. Matka tyssäsi epämukavaan katsastusmieheen, jonka otteista on selvitys menossa!

- Veli-Matti Lahovuo, C125 11.sija

- Mika Joutsjoki, C125 12.sija

- Jari Parkkinen, C-avoin 23.sija

Onnea kaikille kuljettajille!!

MOTOPALVELU ENDURO SM SYSMÄ

Sm-kauden avauskilpailu ajettiin viikonloppuna Sysmässä. Kilpailu oli jaettu kahteen päivään,
niin että lauantaina liikkeellä olivat C, V40 ja V50-luokat ja sunnuntaina Sm-luokat A ja B.
Sunnuntaina kolme maastokoetta ajettiin kolmeen kertaan ja aikataulu oli tehty sopivan tiukaksi.
Pääosin metsässä kulkeneet siirtymät olivat niin ikään kellotettu Sm-osakilpailun mukaisesti.
Ohessa PadMulaisten viikonlopun saldo luokittain:

- Tuomas Ahonen, A-avoin 6.sija
- Anssi Peltonen, A-avoin 20.sija
- Henri Peltonen, B-avoin 5.sija
- Villepekka Ojala, B125 keskeytys
- Marko Pastila, C-avoin 28.sija
- Hanna Mertsalmi, C125 8.sija

Onnea kaikille upeista suoristuksista!!

III Pinteleen ajo houkutteli PadMulaiset liikkeelle!!

Järjestyksessään kolmas Pinteleen Ajo ajetiin 26.2.2011.
Kangasalan Moottorikerhon järjestämässä kilpailussa Pälkäneen seudulle kerääntyi
lähes 250 endurosankaria taistelemaan sekunttikelloa vastaan.
Ohessa PadMulaisten sijoitukset luokittain:

- Anssi Peltonen, A-avoin keskeytys
- Henri Peltonen, B-avoin 11.sija
- Veli-Matti Lahovuo, C125 7.sija
- Mika Joutsjoki, C125 8.sija
- Marko Pastila, C-avoin keskeytys
- Hanna Mertsalmi, D 1. sija
- Jari Parkkinen, K 7.sija
- Marko Mäkinen, V40 14.sija

Hatunnostot kaikille upeista suorituksista!!

Menokone Talvienduro 20.02.2011

Kirpeässä pakkaskelissä ajettu kansallinen kilpailu ei houkutellut paikalle kuin reilu 70 kuljettajaa.
PadMusta paikalla oli tällä kertaa D-luokassa kilpaillut Hanna Mertsalmi.
Hanna ajoikin hienosti toiseksi kokonaisajalla 1:10:55,33 jääden luokan
voittaneelle Marita Nyqvistille reilut kolme minuuttia.
Mertsalmen nousujohteinen ajokunto enteileekin kelposuoritusta reilun
kuukauden päästä ajettavaan Päitsiin!!!

Numibia Snow Enduro

13.2.2010 ajettu XIX Numibia Snow Enduro keräsi kylmästä kelistä huolimatta melkein
250 urhoollista kilpailijaa Nummisiin. PadMusta paikalla olivat kaikkiaan neljä kuljettajaa.
Ohessa tulokset PadMulaisten osalta:

- Hanna Mertsalmi, C125 7.sija
- Veli-Matti Lahovuo, C125 keskeytys
- Marko Mäkinen, V40 20.sija sekä
- Jari Parkkinen,V50 keskeytys

Hanna Mertsalmi nopein Pirttila.Com Endurolenkillä!!

Kausi jatkui 6.2.2011 Hyvinkään Moottorikerhon järjestämässä kansallisessa kilpailussa.
Kilpailu ajettiin endurolenkkinä, jossa kullekin kilpailijalle annetaan lähtöaika ja kokonaisaika.
Reitin pituus oli n. 13 km. Hanna Mertsalmi pyyhälsi D-luokan nopeimmin kokonaisajalla
1:07:44,97 jättäen toiseksi tulleen Esmeralda Vesterisen yli neljän minuutin päähän.

Valtavat käsien yhteenlyönnit PadMulta Hannalle ja koko tiimille!! Hienoa!

Endurokausi on käynnistynyt

Endurokauden avausmittelöinti käytiin 29.1.2011 Mäntsälän Enduroseuran järjestämässä Motorengas-endurokilpailussa.
PadMu:sta kaikkiaan neljä rohkeaa spoorikiitäjää oli ilmoittautunut pokaalijahtiin.
Kerhon lippua pitivät korkealla:
- Peltonen Henri, B-avoin 4.sija
- Mäkinen Marko, B-avoin 19.sija
- Lahovuo Veli-Matti C125, 12.sija sekä
- Mertsalmi Hanna, D 6.sija

Onnea kaikille upeista suorituksista!
Jos jollain löytyy kuvia kisoista, joita voisi PadMU:n sivuille laittaa, niin laittakaa
viestiä tuonne ---> villepekka.ojala@op.fi

Toim. huom. Miettisen Virpi on ollut paikalla ja hienoja kuvia on näytillä hänen saitilla: http://virpimiettinen.kuvat.fi/kuvat/Enduro+2011/Motorengas-Enduro+29.1.2011/

Toimintaa 2011

Päitsi 2011 sekä kesän muuta haasteet kolkuttelevat jo kohta ja talkoolaisia sekä muita lajista innostuneita tarvitaan onnistuneiden tapahtumien läpivientiin!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana, niin toa rohkeasti yhteyttä Mp-jaoston vetäjään, Anssi Hyvöseen (040-5348470). Kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille löytyy varmasti tekemistä ja tämä on myös hyvä kanava tutusta kerhon toimintaan ja jäseniin!! Rohkeasti mukaan!!!

Mopo-opisto

Mopo-opistoMopo-opisto on tämän kesän kohdilta saatu päätökseen ja toivottavasti jatkamme toimintaa myös ensi vuonna. Osallistujia koulutuksiin olisi mahtunut lisääkin, mutta pyörihän se suurimmillaan neljällä ja pienimmillään kahdella kuskilla. Kokoontumisissa keskityimme muun muassa ajoasentoihin, kurviajoon ja myös yleiseen pyöränhallintaan. Kouluttajilla ja toivottavasti myös junioreilla oli mukavaa. Toivottavasti nähdään taas ensi kesänä.

Lämpimät kiitokset osanottajille Hanna Mertsalmi.

 

************************************************************************************************

Muista katsoa ajankohtaisia asioita myös Tapahtumista

************************************************************************************************

PadMun sivuilla on uusi palautelomake. Lomakkeen viestit lähetetään
hallituksen postilaatikkoon toimenpiteitä varten.

************************************************************************************************

PadMun Uudet Kerhotilat sijaisevat Warrior Sportsin - entisen Montrealin -
alakerrassa. Käynti kerhotilaan on alapihan kautta.

************************************************************************************************


Padasjoen Moottoriurheilijat on perustettu 1988, joten 20 v. on takana ja juhlat pidetty.
Jäsenmäärämme on kaiken aikaa kasvussa ollen nyt noin 160.

Kilpailuja olemme järjestäneet useita, pääasiassa kansallisia endurokilpailuja mutta mukaan mahtuu myös MM enduro v.1992 sekä rallisprint yhdessä LamUA:n kanssa. Myöskin Päitsin MK on ajettu Padasjoen maastoissa lähes joka vuosi. Muutenkin teemme läheistä yhteistyötä LamUA:n kanssa.