PadMu ry Padasjoen Moottoriurheilijat ry
 

MP-jaosto

Toimintaa 2011

Päitsi 2011 sekä kesän muuta haasteet kolkuttelevat jo kohta ja talkoolaisia sekä muita lajista innostuneita tarvitaan onnistuneiden tapahtumien läpivientiin!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana, niin toa rohkeasti yhteyttä Mp-jaoston vetäjään, Anssi Hyvöseen (040-5348470). Kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille löytyy varmasti tekemistä ja tämä on myös hyvä kanava tutusta kerhon toimintaan ja jäseniin!! Rohkeasti mukaan!!!

Mopo-opisto

Mopo-opistoMopo-opisto on tämän kesän kohdilta saatu päätökseen ja toivottavasti jatkamme toimintaa myös ensi vuonna. Osallistujia koulutuksiin olisi mahtunut lisääkin, mutta pyörihän se suurimmillaan neljällä ja pienimmillään kahdella kuskilla. Kokoontumisissa keskityimme muun muassa ajoasentoihin, kurviajoon ja myös yleiseen pyöränhallintaan. Kouluttajilla ja toivottavasti myös junioreilla oli mukavaa. Toivottavasti nähdään taas ensi kesänä.

Lämpimät kiitokset osanottajille Hanna Mertsalmi.

 

************************************************************************************************

Padasjoen Moottoriurheilijoiden moottoripyöräjaosto on toiminnaltaan ja harrastajamäärältään suurin jaosto. Jaoksemme jokavuotisia tapahtumia ovat mm. syksyiset peltopäivät sekä retki MP- näyttelyyn. Uutena tapahtumana on kevätrieha, josta on tarkoitus tulla myös jokavuotinen tapahtuma.

Kuramoottoripyörien lukumäärä on lisääntynyt Padasjoella kiitettävästi viimeaikoina ja joka viikonloppu löytyykin varmasti ajokavereita reiteiltämme.

Reittimme ovat pääsääntöisesti Auttoisilla ja ne ovat vain PadMu:n jäsenten käytössä. Jäseneksi voit liittyä Jäsenasiat > Liittyminen sivulta.

Lisätietoja saa MP-jaoston puheenjohtajalta, Anssi Hyvöseltä 040-534 8470.