PadMu ry Padasjoen Moottoriurheilijat ry
 

Nuorisojaosto perustettu

PadMu perusti syyskokouksessa uuden jaoston, jonka tarkoituksena on suunnata toimintaansa nuorille PadMulaisille.

Nuorisojaoston vastuuhenkilöinä toimivat Tuomas Ahonen ja Marko Mäkinen. Lisäksi nuorten edustusmiehinä toimivat Rikut Nieminen & Pukarinen. Ottaa siis rohkeasti miehiimme yhteyttä,
jos asia koskee nuorten moottoriurheilutoimintaa!

Nuorille suunnattu rata on nyt avattu!! Rata sijaitsee Auttoisilta, Rautajärventien (tienro 3200) varrella.
Padasjoelta ensin Hämeenlinnan suuntaan n. 10 km (Hämeenlinnantie 53). Jaakkolan tilan kohdalta käännytään Vesijaolle päin, kyltissä lukee Luopioinen 34. Tätä ajetaan n. 5km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle n. 100m ennen Vesijako kylttiä.

Ohessa kuva radan risteyksestä. Jos et löydä perille, niin ota rohkeasti yhteyttä jaoston vetäjiin! Lisäkuvia radasta löytyy PadMun galleriasta.

Kuva Rautajärventien risteyksestä Luopioisiin Google Mapsissa (toim. huom.)

Risteys

Radalla saa toistaiseksi ajaa ilman erillistä aikataulua. Vanhemmat ovat luonnollisesti vastuussa lapsistaan ja heidän turvallisuudestaan!! Radalle tuodaan PadMun toimesta rautalapio, rautaharava sekä rautakanki, joilla esim. huoltaja voi ajan kuluksi entrata rataa samalla, kun kuski kiertää jo kolmatta tuntia rataa hurmiossa ympäri. Radan omistaa Jaakkolan Kalle, joten jos hänellä on toiveita tai ohjeita kuskeille / vanhemmille tai muuten tarvetta muuttaa asioita, niin hänen toiveittensa mukaan tulee toimia!! Muistetaan kaikki, että ilman maanomistajien suostumusta tämmöiset ajopaikat eivät olisi ylipäätänsä mahdollisia.

Ketkä sitten saa ajaa ja ketkä ei?

Rata on suunnattu pelkästään nuorille kuskeille. Eli piikeillä ja siitä isommilla pyörillä on turha radalle edes mennä. Eli kasikymppiset ja myös 150 nelarit ovat varmasti "suurimmat" pelit. Käymällä paikan päällä jokainen ymmärtää, että paikka on nuorten temmellyskenttä.

Maalaisjärki mukaan ja porukalla nauttimaan uudesta baanasta!!