PadMu ry Padasjoen Moottoriurheilijat ry
 

Rallisprint palautepalaveri
kerholla 11.8.2013 klo.17.00

Tilaisuus avoinna kaikille, joten tervetuloa kertomaan rakentavasti oma näkemys tapahtumasta.

Tilaisuudessa on tarkoitus käydä läpi kehittämiskohteet hyvässä hengessä ja toki myös positiivisia kokemuksia on hyvä jakaa.

Paikalla olisi hyvä olla ainakin vastuupäälliköt (lipunmyynti, järjestys, kioski, liikenne, parkki ym...)

Rallisprint 2013 - Kiitoksia!!

PadMU kiittää ja kumartaa kaikkia Padasjoki Sprintissä olleita talkoolaisia! KIITOS!
Keli suosi kilpailua ja katsojia oli todella hyvin paikan päällä.

Palaute on ollut positiivista niin kilpailijoilta kuin yleisöltä, joten tästä on hyvä jatkaa toimintaa. Kerhon puolesta myös isot kiitokset Lammin porukalle, jotka pyyteettömästi teki hommia kisan eteen!

PadMU järjestää yleisen palautekeskustelun lähiaikoina kaikille kisaorganisaatiossa olleille, josta infotaan tarkemmin paikallismediassa ja kerhon sivuilla. Talkoosaunaa tmv. tullaan myös järjestämään, heti kun ennätetään.

Kilpailun viralliset tulokset löytyvät täältä: http://www.tenab.net/kale2013.htm

Ohessa linkkiä, josta pääsee katselemaan päivän menoa videoiden / kuvien muodossa.

http://www.ralli.net/foorumit/kuvat-ja-videot/15329

Lisää kuvia tulossa PadMUn sivuille heti kun saadaan työstettyä fotoja.

 

Padasjoen Moottoriurheilijat järjestää lauantaina 27.7.2013 kansallisen rallisprintin-kilpailun Padasjoella.

Edellisen kerran rallisprint järjestettiin Padasjoella vuonna 1998, joka keräsi Taulun teollisuusalueelle kilpailijoiden lisäksi runsaasti rallikansaa. Myös tämän vuoden kilpailuun odotetaan runsasta osanottoa.

Kisavihko

Asko vauhdissa

Yleistä tietoa rallisprintistä

Rallisprint kuuluu autourheilun peruslajeihin. Rallista poiketen rallisprint autossa ei ole kartanlukijaa, vain kuljettaja. Kuljettajat jaetaan kokemuksen ja taidon perusteella samoin kuin monessa muussakin lajissa, juniorikuljettajiin ja yleisen luokan kuljettajiin, myös nuorten luokka kuuluu rallisprinttiin. Kilpailija ajaa saman reitin kaksi tai kolme kertaa määrätyssä järjestyksessä ja paras aika on hänen tuloksensa..

Rata ja aikataulu

Kilpailualueena toimii perinteisesti Taulun teollisuusalue lähiympäristöineen. Ratakierroksen pituus on noin kaksi kilometriä, joka kulkee tiiviisti teollisuusalueen yritysten lähinurkilla. Jokainen kilpailija ajaa kaksi kierrosta, josta paras aika huomioidaan lopputuloksiin. Radan päällystä on pääosin asfalttia mutta toki myös sorapintaista alustaa löytyy. Kilpailun lähtöalue on lämpölaitoksen edessä, jossa toimii myös kilpailukeskus. Maali sijaitsee Padasjoen Auto- ja Konekorjaamon edustalla. Kilpailijoiden varikko löytyy maalin välittömästä läheisyydestä.

Ratakartta

Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen kilpailija starttaa radalle klo 11. Ensimmäisen kilpailukierroksen jälkeen on noin tunnin tauko, jonka jälkeen kilpailijat ajavat toisen kierroksen, joka alkaa klo 13. Palkintojenjako alkaa välittömästi kilpailun päätyttyä. Kilpailuun odotetaan 100-150 osallistujaa.

Asko baanalla

Paikalle tuleminen ja liikennejärjestelyt

Itse kilpailualueelle saapuminen tapahtuu jalkaisin. Yleisön tulo kilpailualueelle järjestetään erillisten lipunmyyntipisteiden kautta. Poikkeavista liikennejärjestelyistä johtuen autot saavat kulkea ainoastaan Agrimarkettiin sekä Likoniemeen erillisten opasteiden mukaisesti. Muutoin liikenne on kokonaan suljettu kilpailun ajaksi Taulun teollisuusalueella. Yleisölle tullaan järjestämään parkkipaikkoja riittävä määrä kilpailualueen läheisyydestä, joista tullaan informoimaan lähemmin. Kilpailualueelle tullaan järjestämään useita kioskipisteitä, joista voi käydä tankkaamassa pitkän rallipäivän lomassa!

Liikenne2Liikenne 3

Jos haluat olla mukana kesän merkittävässä tapahtumassa, järjestää PadMu kerhotiloissa innokkaille talkoolaisille 27.4.2013 klo 11 palaverin aiheesta. Tervetuloa mukaan järjestämään onnistunutta tapahtumaa Padasjoelle!

Rallinkansan majoittaa:

Majatalo Onnenmyyrä
Padasjoki
Haukkatie 3-9 17510 Nyystölä
+358400499839, +358405452313
Majoitushuoneita edullisesti:
1 hh 40,00
2 hh 60,00
3 hh 80,00
Vuodepaikkoja on 78 kpl

Kilpailun yhteyshenkilöinä toimivat tutut PadMun henkilöt :

Jarkko Ahonen, puh: 040-5211782 ja Asko Järvinen, puh. 0400-727612