Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MOOTTORIKELKKA

Tilanne 26.1.2023


Reitit lanattu ja hienossa kunnossa. Ennen suojaa ja pakkasia lanatut reitit ovat nyt jäätyneet kantaviksi ja hienoiksi ajaa.

Muistakaa kaksisuuntainen liikenne ja huolehtia reittiluvasta. Poliisit ovat muistuttaneet joitakia ilman lupaa reitillä liikkuvia kelkkailijoita.

Liikkuminen vesialueilla aina omalla vastuulla. 

 

PadMu:n moottorikelkkailu-urat kulkevat Padasjoen alueella ja edelleen Kuhmoisiin sekä Asikkalaan. Lenkki Padasjoen ABC:lta Asikkalan suuntaan kääntyy Iso-Taruksen jälkeen länteen kohti Auttoista. Auttoisilla kahvit voi nauttia vaikka Kievari Aijakassa ja jatkaa edelleen 53 tien pohjoispuolella kulkevaa uraa kohti takaisin Padasjoelle. Tämä ns. Rajalanmäen lenkki on kaksisuuntainen, eli voit ajaa sen sekä myötä, että vastapäivään. Auttoisilla on uran varrella PadMu:n kota, joka on uraluvan maksaneiden käytössä.

Reitti Lammin ja Hämeenlinnan suuntaan ei ole auki kuin Nerosjärvelle. Siitä eteenpäin Hämeen Safarikelkkailijoiden ura on ainakin toistaiseksi suljettu. Lisätietoja https://www.hamsk.fi/Uralupien käyttömaksuvaihtoehdot

 1. Padasjoen Moottoriurheilijat ry;n kelkkajaoston jäsenvuosimaksu on 60 €, mikä oikeuttaa urien käyttöön koko vuodeksi. Vuosimaksun suoritettuasi tilille FI26 5011 0920 0715 74 ilmoita yhteystietosi helenakenttamaa@gmail.com, niin saat postissa (vuosittain) tilisiirron, reitistön kartan ja vuositarran.  

 2. Uraluvan vuosimaksun 60 €, viikonloppuluvan 30 € tai päiväluvan 20 € voi suorittaa kerhon pankkitilille
  FI10 5011 0920 1030 96 (Huom pankkitili eri kuin jäsenmaksussa). Laita viestikenttään oma nimi + ”vuosilupa kelkkajaosto”, ”viikonloppulupa kelkkajaosto” tai ”päivälupa kelkkajaosto”.
  Viikonloppulupa on voimassa perjantaista sunnuntaihin (3 päivää).
  Säilytä lupamaksutositteesi  viranomaisen mahdollista uralla tekemää tarkastusta varten.

 
Vuosimaksun (60€), viikonloppuluvan pe-su (30€) tai päiväluvan (20€) voi myös ostaa:

 1.  Padasjoelta ABC:lta. Samalla saat kartan urista.

 2.  Auttoisilta Kievari Aijakasta. Tällöin maksutavaksi käy vain käteinen! Samalla saat kartan urista.

 3.  Kuhmoisista Nesteeltä. Tällöin maksutavaksi käy vain käteinen! Samalla saat kartan urista.

Moottorikelkkauria ylläpidetään ja kehitetään uralupamaksuilla ja saaduilla tukivaroilla. Huolehdithan omasta lupamaksustasi.

 

Ristiinajo

Ristiinajosopimus on voimassa kautena 2023-2024 vain Asikkalan Moottorikelkkailijoiden kanssa.
Molempien moottorikerhojen kaikilla luvilla (myös päivä ja viikonloppuluvilla) saa ajaa Padasjoen ja Asiakkalan kerhojen urilla, mutta lähdön tulee aina tapahtua sen kerhon alueelta, johon uralupa on maksettu.

 


Muistathan pysyä merkityillä urilla ja noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia.

Seuraa reittien tilannetta myös Facebook ryhmässä Padasjoen Moottorikelkkailijat.

 

Lisätietoa

Jussi Luukko                    tai                  Tero Hietamäki

Puh. 0400 779577                                 Puh. 0400 350171

 

 

Lenkki Padasjoelta Auttoisille ja Taruksen kautta takaisin Padasjoelle on pituudeltaan noin 45 km.Lenkki Padasjoelta Auttoisille ja Taruksen kautta takaisin Padasjoelle on pituudeltaan noin 45 km.

 

 

 

Kerhon hankkima uusi lana parantaa merkittävästi urien kunnossapitoa.Kerhon hankkima uusi lana parantaa merkittävästi urien kunnossapitoa.